Fame Residence Lara

Tips voor een goed verblijf bij Fame Residence Lara

Tip 1: bus naar Antalya

Als je naar Antalya wilt, ga dan met de bus. Deze stopt aan de overkant van het hotel. In 20 minuten ben je in de stad voor 2 euro retour per persoon. Ga naar het centrum waar de Turkse bevolking ook winkelt. Daar is het een stuk goedkoper. Ook zijn er in de directe omgeving van het hotel leuke winkelcentra. Een ander leuk en groot winkelcentrum is Terrycity. De afstand van hotel naar Terracity (grootste winkelcentrum van Antalya) met de bus is ongeveer 25 minuten. De bus heeft airco, dus dat is wel lekker. Je betaalt 2 euro per persoon. Daarnaast heeft het hotel ook een shuttlebus die je heen en weer naar de stad kan brengen.

Tip 2: beste massage bij Fame Residence Lara

Probeer de spa in het resort en neem de cocktailmassage van een uur, dit is een fullbody massage. Je voelt je daarna echt heerlijk.

Tip 3: rolstoel kamer

Als je in een rolstoel zit kun je in dit hotel goed terecht, geen obstakels en er zijn liften in het hotel. De kamers die geschikt zijn voor mindervaliden hebben een douche waar je zo in kunt rijden en veel ruimte onder de wastafels. Via de zijkant van het resort kun je gemakkelijker op de straat komen. Dat scheelt veel gedoe voor het hotel zelf.

Tip 4: beste kamer Fame Residence Lara

Als het kan, probeer dan een kamer met balkon te krijgen op de hoogste verdieping. Je hebt daar namelijk prachtig uitzicht.

Tip 5: vier de dag van het kind

Ga je in april richting Turkije? Dan is het erg leuk om daar de dag van het kind mee te vieren. Ga richting een dorp waar dat gevierd wordt (vraag bij de informatiebalie van het hotel) en proef de authentieke sfeer.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 965 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen