Fame Residence Lara

Eten & drinken Fame Residence Lara – restaurants en bars

Het hoofdrestaurant van het Fame Residence Lara Hotel is het buffetrestaurant wat gebruikt wordt om te ontbijten, lunchen en dineren. Hier eet je eigenlijk al je maaltijden. In het buffetrestaurant kun je van zeven uur tot elf uur ’s ochtends terecht voor het ontbijt, voor de lunch van halfeen tot twee uur ‘s middags en voor het diner van zeven uur tot halftien ‘s avonds. Na het avondeten kun je bijkomen in één van de bars of genieten van livemuziek dat voor je gespeeld wordt. Naast het buffetrestaurant, kent het hotel nog vijf restaurants:

Pasha

Pasha is een Turks restaurant. Typische Turkse gerechten kun je hier bestellen. Het restaurant is het hele jaar geopend.

Dragon

Bijzondere smaken uit de Chinese keuken komen hier samen in een gerecht. Speciaal voor jou wordt het bereid…

Lagos

Dit is een Italiaans restaurant. Italiaanse pasta’s met de lekkerste kruiden worden hier voor je bereid.

Cancun

Hier krijg je traditionele Mexicaanse gerechten, hete sauzen en pepers.

Mermaid

Dit is een visrestaurant. Vis op dezelfde dag gevangen wordt ’s avonds nog voor je klaargemaakt. Gemarineerd in kruiden kun je heerlijkste vismaaltijden krijgen.

Alle à la carte restaurants zijn van 19.00 tot 21.30 uur geopend. Reserveer bij het hotel wel alvast een plekje, zodat je verzekerd bent van een tafel in jouw restaurant van keuze. Gedurende je verblijf mag je één keer gratis in het à la carte restaurant eten. Wil je er vaker eten? Dan komt het voor eigen rekening.

Het Fame Residence Lara Hotel heeft ook nog zes bars waar je terecht kunt voor versnaperingen.

Aspendos lobby bar

Allereerst heb je de bar in de lobby. Ben je aan het wachten? Of lees je gewoon een boek? Doe dat onder het genot van een drankje in de lobbybar. Vaak wordt hier ook wat muziek afgespeeld. Wel zo gezellig.

Phaselis bar

Een gemoedelijke, gezellige, maar rustige bar is Phaselis. Vooral op bijzondere evenementen worden hier de lekkerste drankjes geschonken.

Olympos bar

Ben je aan het bowlen? Misschien een potje biljarten of andere spelletjes aan het spelen? Dan kun je ondertussen een drankje halen in de Olympos bar.

Strand bar

Ga lekker luieren op je ligbedje bij het strand, kijkend naar de blauwe zee. Bij de strand bar kun je een drankje of wat te eten halen.

Poolbar

Aan het zwembad is het altijd fijn als er een bar in de buurt is om wat te eten, drinken of ijsjes te nemen. Daar is deze poolbar goed voor!

Discobar

Na de show van het animatieteam, kun je hier heerlijk dansen met een drankje in je hand. De drankjes in de discotheek komen helaas voor eigen rekening.

Ook met bovenstaande bars is het seizoen van belang. De strandbar en poolbar zullen in de winter niet open zijn. Vraag bij je reisbureau of bij aankomst in het hotel wat precies de openingstijden zijn en waar je allemaal naartoe kunt.

 

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 965 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen