Fame Residence Lara

Kamers

Alle 420 kamers van het hotel zijn modern en luxe ingericht. Er zijn zes verschillende soorten kamers waar je uit kunt kiezen. Welke kamer je wilt is afhankelijk van je reisgezelschap. Daarnaast moet je kijken welke er nog beschikbaar zijn in verband met je gewenste vertrekperiode.

Standaardkamer

Deze hotelkamer is geschikt voor twee a drie personen. Er staat een tweepersoonsbed en een bank die je kunt omtoveren tot eenpersoonsbed. Er is een (frans) balkon aanwezig. Er is een telefoon, gratis wifi, televisie, gratis minibar en kluisje (in de winter tegen betaling) aanwezig. De badkamer heeft een bad of douche, föhn en toilet.

Voordeelkamer

Deze hotelkamer is geschikt voor twee a drie personen. Er staat een tweepersoonsbed en een bank die je kunt omtoveren tot eenpersoonsbed. Deze is voordeliger. Er is een (frans) balkon aanwezig. Er is een telefoon, gratis wifi, televisie, gratis minibar en kluisje (in de winter tegen betaling) aanwezig. De badkamer heeft een bad of douche, föhn en toilet.

Familiekamer Deluxe

Deze hotelkamer is geschikt voor twee a vier personen. Er staat een tweepersoonsbed en een bank die je kunt omtoveren tot tweepersoonsbed. Er is een (frans) balkon aanwezig. Er is een telefoon, gratis wifi, televisie, gratis minibar en kluisje (in de winter tegen betaling) aanwezig. De badkamer heeft een bad of douche, föhn, slippers en toilet en toiletartikelen.

Familiekamer Elite

Deze hotelkamer is geschikt voor twee tot vijf personen. Hij heeft twee slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed en de andere kamer heeft twee eenpersoonsbedden. Er is een (frans) balkon aanwezig. Er is een telefoon, gratis wifi, televisie, gratis minibar en kluisje (in de winter tegen betaling) aanwezig. Er zijn tweebadkamers. Beiden hebben een bad of douche, föhn en toilet en toiletartikelen.

Luxe Suite

Deze hotelkamer is geschikt voor twee a drie personen. Het heeft een slaapkamer, open keuken, woonkamers met banken. Er staat een tweepersoonsbed en een bank die je kunt omtoveren tot eenpersoonsbed. Er is een (frans) balkon aanwezig. Er is een telefoon, gratis wifi, televisie, gratis minibar en kluisje (in de winter tegen betaling) aanwezig. De badkamers hebben een douche, föhn en toilet. En er is een groot bad.

Elite Suite

Hier is er maar één van. Deze hotelkamer is geschikt voor twee a drie personen. Het heeft een slaapkamer, open keuken, woonkamers met banken. Er staat een tweepersoonsbed en een bank die je kunt omtoveren tot eenpersoonsbed. Er is een (frans) balkon aanwezig. Er is een telefoon, gratis wifi, televisie, gratis minibar en kluisje (in de winter tegen betaling) aanwezig. De badkamers hebben een douche, föhn en toilet. En er staat een jacuzzi én een sauna in de badkamer. Deze kamer heeft het mooiste uitzicht op de zee.

Daarnaast zijn er nog kamers voor mindervaliden. Deze zijn zo ingericht dat mensen die een beperking hebben, hier op hun gemak kunnen slapen, douchen en zitten.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 965 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen