Fame Residence Lara

All Inclusive Fame Residence Lara – wat is inbegrepen?

Lekker onbezorgd genieten? Nergens eten te hoeven kopen, maar gewoon eten in je hotel. Elke dag kun je in het Fame Residence Lara hotel je ontbijt, lunch en diner verorberen. Eten doe je in het buffetrestaurant van het hotel, maar daarnaast heet Fame Residence Lara hotel ook nog vijf à la carte restaurants. Daar moet je voor reserveren en betaal je ook extra voor. Je ontbijt, luncht en dineert in het buffetrestaurant, tenzij je natuurlijk een avond voor een andere optie kiest. De tijden zijn als volgt: Ontbijten doe je tussen 07.00 – 10.00 uur. Zelfs langslapers kunnen nog een uurtje langer genieten van het ontbijt. Lunchen gebeurt tussen 12.30 – 14.00 uur en dineren doe je tussen 19.00 – 21.30uur. Drinken kun je zoveel als je wilt: lokale (alcoholische) drankjes, water of fris.

De tijden in het hoog- en laagseizoen kunnen van elkaar afwijken. Controleer dit altijd even zodat je weet tot hoe laat je nog ergens wat kunt eten of drinken. Vraag dit na bij het reisbureau of controleer dit bij aankomst even bij de receptie van het hotel.

Snackbar bij Fame Residence Lara

Daarnaast kun je bij de snackbar pizza en hamburgers en dergelijke eten tussen 11.00 en 17.00 uur. Sandwiches, koekjes en fruit eet je tussen 11.00 en 08.00 uur. Aan het strand kun je ook bij voor snacks terecht tussen 11.00 en 15.00 uur. In de winter zijn er afwijkende tijden en sommige eetgelegenheden ook gesloten. Midden in de nacht kun je tussen 23.00 en 06.00 uur snacken of soep eten.

Animatieteam inbegrepen

Het Fame Residence Lara Hotel heeft een eigen animatieteam. Zij verzorgen veel activiteiten in en buiten het hotel. Er is een kidsclub voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Daar doen ze bordspelen, gaan ze koken, ochtendgymnastiek, waterspelen, elkaar schminken, knutselen en nog meer van dit soort leuke activiteiten!

Zwembaden bij Fame Residence Lara

Als je wilt gaan zwemmen, zit je hier helemaal op je plek. Het Fame Residence Lara hotel heeft wel acht zwembaden! Zes zwembaden buiten, twee aparte zwembaden voor kinderen en een paar jacuzzi’s. Je kunt baantjes trekken, lekker genieten in de whirlpools of ga met je kind samen van de glijbanen in het aquapark. Genoeg plezier buiten in de zwembaden te beleven. Geniet daarnaast ook lekker van je ligbedje. Maak gelijk gebruik van de parasol en de eventuele handdoekenservice.

Gratis en betaalde faciliteiten

Fame Residence Lara Hotel heeft enorm veel faciliteiten en daarbij hoort ook een spa- en wellnesscentrum. Kun jij niet wachten totdat je volledig kunt ontspannen? Boek dan zeker een behandeling in deze spa. Laat je lekker masseren of onderga een schoonheidsbehandeling. Wij garanderen je, je voelt je beter! De professionele schoonheidsspecialisten en masseuses zijn erg vriendelijk en stellen je op je gemak. Je hebt meerdere massagemogelijkheden, dus er zit er vast één voor je tussen! Ga in de jacuzzi of lekker zwemmen in het verwarmde binnenbad.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 965 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen